SILMU ry:n syyskokous pidettiin Pukkilassa

SILMU ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Seuratalo Toimelassa Pukkilassa 8.12.2022.Kokous valitsi erovuoroisten tilalle uudet hallitusjäsenet ja vahvisti vuoden 2023 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Kokouksen puheenjohtajana toimi Tauno Pirhonen Pukkilasta.  

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin toistamiseen Eero Kokko Mäntsälästä. Hallituksen jäsenistä oli erovuorossa yhteisöjä edustavat jäsenet.

Vuosiksi 2023–2025 valittiin edustamaan yhteisöjä Tommi Hovén, Lapinjärveltä ja varalle Hemmo Siljander (uusi jäsen) Mäntsälästä, Minna Järvenpää Pukkilasta ja varalle Mikaela Fabritius (uusi jäsen) Myrskylästä sekä Camilla Stjernvall Loviisasta ja varalle Anne Mattila (uusi jäsen) Porvoosta. Maaseudun asukkaita edustamaan valittiin vuosiksi 2023–2024 uutena jäsenenä Jasmin Tall Sipoosta ja varajäseneksi Heikki Nyström Askolasta.

Hallituksen muita jäseniä ovat julkisen tahon edustajat Eeva Hava Myrskylästä ja varajäsen Tanja Åkerfelt Sipoosta, Juha-Matti Inkinen Mäntsälästä ja varajäsen Jonna Nygård Lapinjärveltä sekä Jouko Pihlaja Askolasta ja varajäsen Mia Aitokari Loviisasta. Maaseudun asukkaita edustavat Anna-Kaisa Jaakkonen Porvoosta varajäsenenä Paula Laaksonen Pukkilasta ja Hanna Torvasti Pornaisista varajäsenenä Heikki Peisa Pornaisista.

Vuoden 2023 tärkeimpiä toimenpiteitä tulevat olemaan uuden ohjelmakauden 2023–2027 käynnistäminen. Uusi hallitus tulee toimintavuonna työskentelemään uuden strategian ”Ideasta elinvoimaa” parissa. Päätös Leader-ryhmäksi pääsystä on tulossa yhdistyksen tietoon alkuvuodesta 2023.  

SILMU on onnekkaassa asemassa yhdistyksenä, kun sillä on vahva ja osaava kolmikantaedustus hallituksessa. Ensimmäistä kertaa SILMU ry:n historiassa hallitukseen on valittu nuori edustaja Jasmine Tall, joka istuu myös nuorisojaostossamme. Toiveena on, että nuorten ääni saadaan paremmin esiin.

Hallituksessa mukana jatkaa myös vuoden Myrskyläläiseksi valittu Eeva Hava. Eeva on toiminut pitkään SILMU ry:n hallituksessa. Hänen sydäntään lähellä on nuorten asioiden lisäksi myös ikäihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Suuret onnittelut Eevalle!    

Kuvassa Anna-Kaisa Jaakkonen Porvoosta (vas.) sekä vuoden 2022 Myrskyläläiseksi valittu Eeva Hava.