Hanketuen hakeminen

SILMU ry avaa tukihaun myös yleishyödyllisille kehittämis- ja investointihankkeille
Yleishyödyllisten hankkeiden tukihakemukset on jätettävä Hyrrä -järjestelmään tarvittavine liitteineen 30.9.2020 mennessä. Kehittämisyhdistys SILMU ry:n hallitus käsittelee määräajassa jätetyt hakemukset kokouksessaan vuoden 2020 loppuun mennessä.

Hakuinfo 10.6.2020 (YouTube) >>

Tukihakemuksen jättäminen

Tukihakemus tehdään ensisijaisesti sähköisessä Hyrrä – järjestelmässä ja osoitetaan sen alueen Leader-ryhmälle, jonka alueella toimenpiteitä tullaan pääasiassa toteuttamaan, eli meidän alueellamme SILMU ry:lle.
Hyrrä ohje löytyy tästä >>

Poikkeuksellisesti hakemus voidaan jättää paperilomakkeena, lomakkeet löytyvät Ruokaviraston sivuilta >>. Hakuaika on jatkuva. Hakemusten valmistelu kestää keskimäärin kahdesta kuuteen kuukauteen riippuen hankkeen sisällöstä ja laajuudesta sekä hakijan mahdollisuuksista panostaa valmisteluun. Hakemukseen tarvittavien lupien käsittely voi myös pidentää hankkeen valmisteluaikaa.

SILMU ry:n henkilökunta neuvoo tuen hakemiseen ja hankkeen valmisteluun liittyvissä kysymyksissä sekä auttaa Leader-tuen hakijoita ja hankkeiden toteuttajia tarpeen mukaan koko hankkeen toteutuksen ajan. Hankeneuvoja Heli Tommiskan tavoittaa numerosta 040-569 0068. Muut yhteystiedot löytyvät kohdasta Yhteystiedot.

Hakijat

Hanketuen hakijoina voivat toimia rekisteröidyt, yleishyödylliset yhteisöt tai säätiöt, kunnat ja kuntayhteenliittymät, osuuskunnat ja yritykset.

Tukihakemuksen liitteet

Hakemukseen tarvittavat liitteet löytyvät tästä >>

Hankkeiden suunnittelu ja hakeminen >>

Hakemusten käsittely >>

Maksatus ja kirjanpito >>

Raportointi >>

Tiedottaminen ja logot >>

Ohjausryhmä >>

Muutoksenhaku >>

Lomakkeet >>