Nuorisojaosto

Nuorisojaosto on osa SILMU ry:n toimintaa ja sen tehtävänä on edistää nuorten asioita. Jaostolle on hyväksytty toimintaohje, jossa määritellään jaoston vastuut ja oikeudet. Jaoston toimikausi on yksi vuosi.

Jaosto koostuu toiminta-alueen nuorista (14–29 vuotta) siten, että jokaista kuntaa edustaa kaksi nuorta. SILMU ry:n henkilökunta toimii jaoston tukena.

Jaosto kokoontuu eri puolilla toiminta-aluetta tai vaihtoehtoisesti verkon välityksellä käyttäen apuna sähköisiä työkaluja.

Jaoston tehtävänä on arvioida, tehdä päätökset ja esitellä SILMU FYRKKA –hakemukset SILMU ry:n hallitukselle.

Jaoston tehtäviin kuuluu myös tiedottaminen ja toiminnan kehittäminen. Jaosto esittelee SILMU ry:n hallitukselle nuorten asioiden edistämiseen liittyviä ideoita joihin hallitus ja henkilökunta pyrkivät löytämään ratkaisuja.

Jaosto suunnittelee ja toteuttaa laajempia alueen nuorten tarpeisiin pohjautuvia ja nuoria hyödyntäviä hankkeita, joihin haetaan rahoitusta. Hankkeet voivat olla omalla alueella toteutettavia, Leader-ryhmien välisiä tai kansainvälisiä hankkeita.

Jaoston kokoonpano

Askola
Jasmin Arrhenius
EDUSTAJA PUUTTUU
Lapinjärvi
Peppi-Emilia Salmi vpj
EDUSTAJA PUUTTUU
Loviisa
Charlotta Heijnsbroek
EDUSTAJA PUUTTUU
Myrskylä
Vilma Pietilä
EDUSTAJA PUUTTUU
Mäntsälä
Saaga Luhtaniemi
Otto Tamminen
Pornainen
Susanna Lignell, vpj
EDUSTAJA PUUTTUU
Porvoo
Alex Andersson, pj
Aino Hänninen
Pukkila
Sini Aaltonen
Aino Myyrä
Sipoo
Erin Söderqvist
EDUSTAJA PUUTTUU

 

Haluatko mukaan nuorisojaoston toimintaan?

Jaoston on tarkoitus koostua 18 nuoresta (kaksi nuorta/ kunta). Mikäli olet iältäsi 14–29 vuotta ja asut SILMU ry:n toiminta-alueella ota yhteyttä SILMU ry:n henkilökuntaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: Heli Tommiska puh. 040 569 0068 tai heli.tommiska(at)silmu.info