Nuorisojaoston kuulumisia

Nuorisojaosto päätti kokouksessaan 13.2. uudesta jaoston kokoonpanosta. Toiminnassa jo vuodesta 2017 mukana ollut puheenjohtaja Alex Andersson joutui jättämään tehtävänsä jaostossa, sillä sääntöjen mukaan jaoston jäsenen on oltava 11–29-vuotias. Jaoston uudeksi puheenjohtajaksi valittiin pitkään jaoston toiminnassa mukana ollut Peppi-Emilia Hovén Lapinjärveltä.

Mukana jaostossa jatkavat myös varapuheenjohtajana Jasmine Tall Sipoosta, sekä pitkään jaostossa mukana olleet Aino Myyrä ja Sini Aaltonen Pukkilasta. Uusina jäseninä jaostoon valittiin toiseksi varapuheenjohtajaksi Elias Karvonen Mäntsälästä ja Carolina Söderqvist Porvoosta.   

-Mahtavaa että jaostoon saatiin mukaan konkareiden lisäksi myös uutta pöhinää. Toiminta saa jatkuvuutta ja vahvistuu uusien jäsenien myötä, toteaa hankeneuvoja Heli Tommiska innoissaan.

Kokouksessaan jaosto päätti myös rahoittaa neljää FYRKKA-hakemusta. Mahtavia uusia juttuja tulossa alueen nuorille!

Lapinjärveltä kotoisin oleva Peppi-Emilia asuu tällä hetkellä Italiassa miehensä, kissojen ja hevostensa kanssa, mutta osallistuminen jaoston kokouksiin sujuu näppärästi myös etänä verkon välityksellä.

Haluatko mukaan nuorisojaoston toimintaan?

Nuorisojaosto on osa SILMU ry:n toimintaa ja sen tehtävänä on edistää nuorten asioita alueella. Mikäli olet iältäsi 14–29 vuotta ja asut SILMU ry:n toiminta-alueella, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Anette Vihantoon, puh. 041 442 6602 tai anette.vihanto@silmu.info