SILMU ry:n syyskokous pidettiin Mäntsälässä

Mäntsälän Ankkurissa tiistaina 12.12. kokoontunut SILMU ry:n sääntömääräinen syyskokous oli menestyksekäs tapahtuma, kun yhdistys valitsi uudet hallitusjäsenet ja vahvisti tulevan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Juha Leinonen Mäntsälästä, toimi kokouksen jämäkkänä puheenjohtajana ja illan anti oli runsas sekä merkityksellinen.

Eero Kokko Mäntsälästä valittiin hallituksen puheenjohtajaksi jo kolmatta kertaa perättäin. Hän jatkaa johtotehtävässä antaen panoksensa SILMU ry:n kehitystyöhön ja alueen yhteisöjen tukemiseen.

Kiitämme sydämellisesti Eeva Havaa Myrskylästä, Tanja Åkerfeltiä Sipoosta sekä Mia Aitokaria Loviisasta, jotka päättivät kuusivuotisen hallitusuransa. Heidän omistautuneisuutensa ja panoksensa yhdistykselle ovat olleet korvaamattomia.

Uusina voimina hallitukseen valittiin varsinaiseksi jäseneksi Mikaela Fabritius Myrskylästä ja varajäseniksi Carola Juselius Sipoosta, Niina Björkman-Nystén Loviisasta ja Elina Hänninen Myrskylästä. He tuovat mukanaan raikkaita näkökulmia ja energiaa alueelliseen kehittämistyöhön. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Hallituksessa jatkavat Askolasta Jouko Pihlaja ja Heikki Nyström, Lapinjärveltä Tommi Hovén ja Jonna Nygård, Loviisasta Camilla Stjernvall, Mäntsälästä Juha-Matti Inkinen ja Hemmo Siljander, Pukkilasta Minna Järvenpää ja Paula Laaksonen, Pornaisista Hanna Torvasti ja Heikki Peisa, Porvoosta Anna-Kaisa Jaakkonen ja Anne Mattila sekä Sipoosta Jasmine Tall. Yhdessä he muodostavat vahvan ja monipuolisen tiimin, joka edustaa tasapuolisesti yhdistyksen toiminta-aluetta.

Toiminnanjohtaja Anette Vihanto kommentoi tulevaa toimintavuotta: ”Yhdistyksen hallituksen tulee edustaa tasapuolisesti toiminta-alueen julkista tahoa, yhteisöjä sekä maaseudun asukkaita. Meillä on hieno ja asiantunteva hallitus koossa, ja olemme onnellisia siitä, että Leader-työ on alueella vahvaa ja herättää kiinnostusta alueen yhdistysaktiiveissa.”

Vuonna 2024 SILMU ry keskittyy hanketoimijoiden neuvontaan, ideoiden jalostamiseen hankkeiksi sekä uusien omien hankkeiden toteuttamiseen. Yhdistys aikoo myös vahvistaa Leader-vaikuttamistyötä alueensa hyväksi, järjestämällä informatiivisia tilaisuuksia ja tarjoamalla rahoitusmahdollisuuksia hanketoimintaan.

SILMU ry:n kyläjaosto ja nuorisojaosto jatkavat tiivistä ja arvokasta työtään alueen asukkaiden hyväksi, vahvistaen yhteisöllisyyttä ja tukien alueen nuoria.