Toiminnanjohtajan tervehdys!

Kesä kääntyy hiljalleen syksyyn ja sadonkorjuun aika voi alkaa! Samalla kun puutarhat antavat antimiaan, ja metsästä voi kerätä talteen talven marjat, on aika myös kerätä SILMUSTA KASVUA -strategian tulokset. Käynnissä oleva ohjelmakausi päättyy vuoden 2022 loppuun, jolloin pääsemme herkuttelemaan työn tuloksilla. Alkuvuoden ajan keskityimme uuden strategiamme laatimiseen ja hakuun Leader-toimintaryhmäksi ohjelmakaudelle 2023–2027 ja työn tuloksena syntyi uusi strategia: Ideasta elinvoimaa.

SILMU juhli kesäkuussa 15-vuotista taivaltaan. On ilo nähdä, miten itäisellä Uudellamaalla on niin valtava määrä paitsi potentiaalia kehityshankkeille, niin myös hanketoimijoita, jotka aidosti toimivat kotiseutunsa parhaaksi. Teemme yhdessä tärkeätä työtä alueemme hyväksi.

Nyt käännämme katseet kohti syksyä puhaltavia uusia tuulia; jatkamme strategia- ja hanketyöskentelyä, aktivoimme alueen asukkaita, järjestämme erilaisia koulutustilaisuuksia yhdistystoimijoille sekä viemme useita hankkeita päätökseen. Syksyllä on tulossa useita kivoja tapahtumia, joten kannattaa pysyä kuulolla!