Hankeneuvoja maaseudun kehittämiseen

Kehittämisyhdistys SILMU ry on erikoistunut maaseudun kehittämiseen itäisellä Uudellamaalla. SILMU toimii yhdeksän kunnan alueella, mukaan lukien Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Pornainen, Pukkila, Porvoo ja Sipoo. SILMU toteuttaa paikallista maaseudun kehittämisohjelmaa Ideasta elinvoimaa, josta löytyy lisätietoja verkkosivuiltamme.

SILMUlla työskentelee tällä hetkellä neljä vakituista työntekijää, ja toimintaamme ohjaa vuosittain vaihtuva hallitus. Toimistomme sijaitsee Porvoon Tarmolassa.

Etsimme nyt SILMUn energiseen joukkoon hankeneuvojaa!

Tehtävänkuvaus:

Hankeneuvoja neuvoo ja opastaa hankehakijoita mm. Leader-hankkeiden hakemiseen, toteuttamiseen ja maksatukseen liittyvissä asioissa. Tärkeä osa hankeneuvojan työtä on hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen, alueen asukkaiden aktivointi ja rahoitusmahdollisuuksista tiedottaminen. Tehtävät ovat monipuolisia aina neuvontatehtävistä tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen. Hankeneuvoja toimii myös hallituksen kokousten esittelijänä. Lisäksi hankeneuvoja toimii aktiivisesti mukana alueen kehittämistyössä ja yhdistyksen strategian toteuttamisessa. Hankeneuvoja työtehtäviin kuuluu myös yhdistyksen omien hankkeiden toteuttaminen ja muut yhdistystoiminnan avustavat tehtävät. Tehtävien hoitaminen edellyttää molempien kotimaisten kielten hyvää kirjallista ja suullista taitoa, sekä oman auton käyttömahdollisuutta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla on:

  • Alempi korkeakoulututkinto
  • Hyvät IT-taidot
  • Taloushallinnon osaamista
  • Omatoimisuutta ja itseohjautuvuutta
  • Sujuva suomen ja ruotsin kielen taito (englannin kielen taito luetaan eduksi)

Lisäksi arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, varsinkin kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus yritystoiminnasta on eduksi mutta ei välttämätön.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme eturivin paikan maaseudun kehittämiseen mahtavassa tiimissä. Työnantajana SILMU on joustava ja täällä pääset tekemään työtä, jolla on alueelle valtava merkitys. Tarjoamme itsenäisen ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi kannustavassa työympäristössä. Osittainen etätyömahdollisuus.

Tehtäväkohtainen palkka on 2 800–3 100 euroa kuukaudessa, joka määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella. Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen 12.5.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen anette.vihanto@silmu.info. Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä, ja valitut hakijat kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anette Vihanto p. 041 442 6602 keskiviikkona 24.4. klo 9–12, maanantaina 29.4. klo 15–17 ja torstaina 2.5. klo 13–15.