Tutustuminen nuorisotoimintaan ja uuden jäsenen liittyminen

Nuorisojaosto kokoontui Loviisassa 9.11.2023 tutustuakseen paikalliseen nuorisotoimintaan ja käsitelläkseen kolme Fyrkka-hakemusta. Kokous oli erityinen, sillä saimme jaostoomme uuden jäsenen, Sofia Pirhonen, Loviisasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan Sofia!

Kokouksessa myönnettiin fyrkkaa yhteensä 990 € mm. jouluisen tapahtuman järjestämiseen ja nuoren yrittäjän toiminnan kehittämiseen. Vuonna 2023 saimme yhteensä 19 hakemusta, mikä on uusi ennätys ja osoitus nuorisojaoston kasvavasta merkityksestä.

” Vuonna 2023 saadut 19 hakemusta osoittavat nuorisotoiminnan kasvavaa suosiota ja tarvetta nuorille suunnatussa rahoituksessa. Tämä on kannustavaa ja antaa nuorisojaostolle lisää syitä jatkaa tärkeää työtään nuorten tukemiseksi ja heidän äänensä kuulemiseksi paikallisessa päätöksenteossa.”– iloitsee SILMUn toiminnanjohtaja Anette Vihanto.

Haluatko mukaan nuorisojaoston toimintaan?

Nuorisojaosto on osa SILMU ry:n toimintaa ja sen tehtävänä on edistää nuorten asioita alueella. Mikäli olet iältäsi 14–29 vuotta ja asut SILMU ry:n toiminta-alueella, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Anette Vihantoon, puh. 041 442 6602 tai anette.vihanto@silmu.info

Kuvassa Jennifer Smeds ja Tuovi Hahto Loviisan nuorisotoimesta kertovat toiminnastaan nuorisojaostolle. Mukana kokouksessa Sofia Pirhonen, Elias Karvonen, JAsmine Tall ja hybridinä Sini Aaltonen, Peppi Hovén ja Aino Myyrä.